+ 385 1 3340 501
kristina@kms-prom.hr
TUŠ KABINA ARTEGO D+W 120X80/200,CRNO-PROZIRNO | AQUAESTIL
artego crni d+wartego crni d+wartego crni d+wartego crni d+w

TUŠ KABINA ARTEGO D+W 120X80/200,CRNO-PROZIRNO | AQUAESTIL

kn7,950.00

NAZIV PROIZVODA: TUŠ KABINA ARTEGO D TUŠ VRATA KLIZNA + W FIKSNA STIJENA 120x80x200 | CRNI PROFIL -PROZIRNO STAKLO
DIMENZIJA: 120x80x200cm
MATERIJAL: ALUMINIJ CRNI PROFILI
STAKLO: 8MM, KALJENO, PROZIRNO
PROIZVOĐAČ: AQUAESTIL, HRVATSKA
GARANCIJA: 2 GODINE
REZERVNI DIJELOVI: OSIGURANI OD STRANE TVORNICE
ROK IZRADE: 14 -20  RADNIH DANA

Artego D+W je luksuzni paravan koji se sastoji od kliznih vrata i fiksne stijene. Napredni klizni sistem je izveden bez profila, pomoću klizne šipke i kotačića većeg promjera koji osiguravaju glatko i ugodno otvaranje vrata.

Paravan je izrađen od 8 mm kaljenog stakla i namijenjen je ugradnji na plitke tuš kade ili keramičke pločice. Ručka ovog paravana izvedena je na način da se može podvući ispod fiksnog stakla čime se osigurava veći ulaz u prostor za tuširanje. Brtvljenje na spoju tuš kade/pločica i fiksne stijene osigurava se aluminijskim U profilom.

TUŠ KABINA ARTEGO D KLIZNA VRATA + W-FIKSNA STIJENA

Dimenzije | 120×80 cm | Tuš vrata ugradbena mjera 118,5 – 120 cm; Tuš stijena fiksna ugradbena mjera 78,5 – 80 cm
Visina | 200 cm
Orijentacija | lijeva-desna
Vrsta stakla | Prozirno
Boja profila | CRNA
Materijal | Aluminij / Kaljeno staklo 8 mm
Dodaci | Nanos protiv kamenca bez nadoplate

*Napomena: Uz narudžbu potrebno je dostaviti i nacrt s ucrtanim položajem tuš kabine obzirom da postoji lijeva i desna postava.

Ukoliko se paravan postavlja na pločice, a ne na tuš kadu, uz narudžbu je potrebno dostaviti nacrt sa točnim dimenzijama prostora za tuširanje.

IZRADA PO MJERI MOGUĆA

U slučaju specifičnih zahtjeva kontaktirajte nas na sljedeći mail: webshop@opremazakupaonice.com

 

NANOS PROTIV KAMENCA BEZ NADOPLATE

Ovaj paravan tvornički je, bez nadoplate, tretiran nano premazom protiv kamenca čime se značajno olakšava čišćenje i održavanje. Zaštitni nano premaz za staklo i keramiku štiti od nakupljanja kamenca i prljavštine.

Premaz stvara glatke hidrofobne površine koje imaju manji kontakt s česticama prljavštine te time omogućava da se kamenac i prljavštine lako uklone bez primjene abrazivnih sredstava (“easy-clean efekt”).

Nanos protiv kamenca moguće je kupiti i kao zaseban set te ga aplicirati na staklene i keramičke površine po potrebi. Prozirna stakla paravana tretirana su nanosom protiv kamenca s obje strane, a reljefna i satinirana stakla tretirana su s unutarnje, glatke strane.

Ova tehnologija sastoji se u nanošenju nanočestica s komponentama koje se čvrsto vežu na staklenu površinu i odbijaju druge komponente poput vode, različitih ulja, prljavštine, insekata i ostataka kamenca. Također štite od nepopravljive staklene korozije.
Nakon tretmana, staklo je postojano na trenje, a svoje djelovanje čestice na površini zadržavaju dulje vrijeme bez potrebe za ponovnim tretmanom.

Profili paravana su izrađeni od aluminija, eloksirani i bojani u crnu boju. Eloksiranje je proces površinske zaštite specifičan za aluminij. Ovim procesom aluminij dobiva karakterističnu metaliziranu boju i trajnu zaštitu od korozije što je izuzetno važno u vlažnim uvjetima kao što je kupaonica.

S obzirom na visoku kvalitetu samog materijala, smanjena je potreba za održavanjem te se ono svodi na redovitu upotrebu klasičnih kemijski neabrazivnih sredstava za čišćenje metalnih i staklenih dijelova u kupaonici.  Preporučujemo upotrebu sredstva za čišćenje Aquaclean acryl+glass.

OPĆENITO O AQUAESTIL TUŠ KABINAMA/PARAVANIMA

Aquaestil paravani za kade i tuš kade savršen su spoj kvalitetnih materijala, vrhunske izrade i funkcionalnosti, a vrlo širok asortiman linija i opcija koje Aquaestil nudi garancija su kako ćete pronaći idealan izbor za svoju kupaonicu.

Aquaestil paravani izrađeni su od 6 mm kaljenog stakla koje je dovoljno lako za jednostavnu manipulaciju, ali i dovoljno čvrsto za najvišu razinu sigurnosti. Kod većine modela ponuđena je opcija prozirnog ili reljefnog, odnosno satiniranog stakla koje će osim onih funkcionalnih, zasigurno zadovoljiti i najviše estetske kriterije.

Profili osiguravaju čvrstu konstrukciju paravana i njegovo pričvršćivanje, a iznimna je pažnja posvećena njihovoj kvaliteti i dizajnu koji prati moderni koncept kupaonskog uređenja. Profili su kod većine paravana dostupni u bijeloj ili srebrnoj izvedbi.

Specijalni nano premaz koji uspješno sprečava nakupljanje kamenca standardno se nanosi na većinu paravana. Paravane je moguće izraditi i po mjeri kako bi se prilagodili specifičnim kupaonskim konfiguracijama.

Težina 201 kg
Dimenzije 120 × 80 × 200 cm

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “TUŠ KABINA ARTEGO D+W 120X80/200,CRNO-PROZIRNO | AQUAESTIL”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *