+ 385 1 3340 501
kristina@kms-prom.hr
TITAN 200 UMIVAONIK ZIDNI ASTONE

TITAN 200 UMIVAONIK ZIDNI ASTONE

kn10,999.00

NAZIV PROIZVODA: TITAN 200 UMIVAONIK 2 KORITA ZIDNA MONTAŽA ASTONE

DIMENZIJA: 200×53 cm

PROIZVOĐAČ: AQUAESTIL

ROK IZRADE: 25-30 RADNIH DANA

Stvorite jedinstveni doživljaj kupaonskog interijera pomoću modernih umivaonika iz linije Titan.

TITAN UMIVAONIK 200 cm ZA UGRADNJU NA ZID, 2 zdjele bešavno spojene s umivaoničkim pultom  –  od kompozitnog materijala ASTONE u bijelom mat efektu.

 

MATERIJAL: aSTONE, 2 korita

DIMENZIJA: 200x53cm

TIP UGRADNJE: ZIDNA MONTAŽA

*Napomena: 

  • Umivaonik se po želji isporučuje sa ili bez rupe za miješalicu.
  • Umivaonik se isporučuje s konzolom za ugradnju na zid.

 

SVAKODNEVNO ČIŠĆENJE

ASTONE nije porozan materijal, tako da se može lako očistiti vlažnom krpom ili spužvom i blagim deterdžentima ili sredstvima za čišćenje opće namjene. Ako imate ASTONE s mat efektom, mogu se upotrijebiti i umjereno abrazivna sredstva za čišćenje. Povremeno prijeđite preko cijele površine blagim abrazivnim sredstvom za čišćenje ili mokrom spužvom kako bi se održao ujednačen izgled.

RAZLIVENE TEKUĆINE I MRLJE

Iako se većina svakodnevnih mrlja može ukloniti pomoću prethodno spomenutih tehnika čišćenja, neke problematične tekućine i mrlje poput boja za kosu mogu zahtijevati agresivnije čišćenje.

Ako se mrlje ne mogu ukloniti standardnim metodama, možete koristiti abrazivne deterdžente trljajući kružnim pokretima uprljanu površinu s grubom stranom kuhinjske spužve, a zatim pažljivo isprati čistom vodom.

NEMOJTE koristiti proizvode bazirane na natrij hipokloritu (otopine klorovodične kiseline) i / ili natrij hidroksidne proizvode (kaustična soda itd.) i / ili proizvode na bazi amonijaka.

Snažne kiseline poput onih koje se koriste za čišćenje sifona, WC školjki te sredstva za čišćenje pećnica treba pažljivo koristiti blizu površina od aSTONE-a. Ako se štetna kiselina slučajno prolije po ovom materijalu, površinu odmah isperite čistom mlakom vodom i obrišite čistom spužvom.

Izbjegavajte kontakt s štetnim kemikalijama kao što su sredstva za uklanjanje boja, aceton itd.

CIGARETE I OTPORNOST NA VRUĆINU

aSTONE ne gori, ali ako bi upaljena cigareta slučajno došla u dodir s površinom, mogla bi ostaviti nikotinsku mrlju ili trag od pepela. Obje vrste mrlje mogu se ukloniti abrazivnim sredstvom za čišćenje primjenjujući gore opisani postupak.

NEMOJTE koristiti svoje ASTONE umivaoničke površine kao ploče za rezanje. Iako se manji rezovi I ogrebotine mogu popraviti, duboki rezovi zahtijevaju usluge profesionalca, što je dodatni trošak.

 

 

Težina 201 kg
Dimenzije 200 × 53 × 10 cm

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “TITAN 200 UMIVAONIK ZIDNI ASTONE”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *