+ 385 1 3340 501
kristina@kms-prom.hr
PARAVAN ZA KADU BETA I, SILVER-PROZIRNO | AQUAESTIL
paravan za kadu Beta Iparavan za kadu Beta I

PARAVAN ZA KADU BETA I, SILVER-PROZIRNO | AQUAESTIL

kn1,198.00

NAZIV PROIZVODA: PARAVAN ZA KADU BETA I SILVER-PROZIRNO, AQUAESTIL
DIMENZIJA: 72×155 cm
MATERIJAL: ALUMINIJ SILVER PROFILI
STAKLO: 6MM, KALJENO, PROZIRNO
PROIZVOĐAČ: AQUAESTIL, HRVATSKA
GARANCIJA: 2 GODINE
REZERVNI DIJELOVI: OSIGURANI OD STRANE TVORNICE
ROK IZRADE: 10 RADNIH DANA
RASPOLOŽIVO U ROKU OD: 10-14 RADNIH DANA

PARAVAN ZA KADU BETA I, SILVER-PROZIRNO | AQUAESTIL

Beta I je jednokrilni fiksni paravan za pravokutne kade koji nudi osnovnu zaštitu od prskanja vode. Standardno se izrađuje u jednoj dimenziji, ali opcijom izrade po mjeri ovaj paravan možete prilagoditi željenoj konfiguraciji.

Dimenzija | 72 cm
Visina | 155 cm
Nazivna mjera | 71,5 – 73.5 cm
Orijentacija | Univerzalna
Vrsta stakla | Prozirno
Boja profila | Srebrna
Materijal | Aluminij / Kaljeno staklo 6 mm
Dodaci | Nanos protiv kamenca bez nadoplate
IZRADA PO MJERI MOGUĆA

U slučaju specifičnih zahtjeva kontaktirajte nas na sljedeći mail: webshop@opremazakupaonice.com

Staklena površina tretirana  je nanosom protiv kamenca koji uvelike olakšava svakodnevno čišćenje i održavanje paravana.
Nano tehnologija sastoji se u nanošenju nanočestica s komponentama koje se čvrsto vežu na staklenu površinu i odbijaju druge komponente poput vode, različitih ulja, prljavštine, insekata i ostataka kamenca. Također štite od nepopravljive staklene korozije.
Nakon tretmana, staklo je postojano na trenje, a svoje djelovanje čestice na površini zadržavaju dulje vrijeme bez potrebe za ponovnim tretmanom. Impregniranje staklenih površina preporučujemo svakih 6-12 mj Nano premazom za tuš kabine.

Profili paravana su izrađeni od aluminija, eloksirani u srebrnu boju. Eloksiranje je proces površinske zaštite specifičan za aluminij. Ovim procesom aluminij dobiva karakterističnu metaliziranu boju i trajnu zaštitu od korozije što je izuzetno važno u vlažnim uvjetima kao što je kupaonica.

S obzirom na visoku kvalitetu samog materijala, smanjena je potreba za održavanjem te se ono svodi na redovitu upotrebu klasičnih kemijski neabrazivnih sredstava za čišćenje metalnih i staklenih dijelova u kupaonici.  Preporučujemo upotrebu sredstva za čišćenje Aquaclean acryl+glass

OPĆENITO O AQUAESTIL TUŠ KABINAMA/PARAVANIMA

Aquaestil paravani za kade i tuš kade savršen su spoj kvalitetnih materijala, vrhunske izrade i funkcionalnosti, a vrlo širok asortiman linija i opcija koje Aquaestil nudi garancija su kako ćete pronaći idealan izbor za svoju kupaonicu.
Aquaestil paravani izrađeni su od 6 / 8 mm kaljenog stakla koje je dovoljno lako za jednostavnu manipulaciju, ali i dovoljno čvrsto za najvišu razinu sigurnosti. Kod većine modela ponuđena je opcija prozirnog ili reljefnog, odnosno satiniranog stakla koje će osim onih funkcionalnih, zasigurno zadovoljiti i najviše estetske kriterije.
Profili osiguravaju čvrstu konstrukciju paravana i njegovo pričvršćivanje, a iznimna je pažnja posvećena njihovoj kvaliteti i dizajnu koji prati moderni koncept kupaonskog uređenja. Profili su kod većine paravana dostupni u bijeloj ili srebrnoj izvedbi.
Specijalni nano premaz koji uspješno sprečava nakupljanje kamenca standardno se nanosi na većinu paravana. Paravane je moguće izraditi i po mjeri kako bi se prilagodili specifičnim kupaonskim konfiguracijama.

Težina 45 kg
Dimenzije 72 × 155 cm

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “PARAVAN ZA KADU BETA I, SILVER-PROZIRNO | AQUAESTIL”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *