+ 385 1 3340 501
kristina@kms-prom.hr
PARAVAN ZA KADU BETA III-70, SILVER-PROZIRNO | AQUAESTIL
paravan za kadu Beta III

PARAVAN ZA KADU BETA III-70, SILVER-PROZIRNO | AQUAESTIL

kn2,915.00

NAZIV PROIZVODA: PARAVAN ZA KADU BETA III SILVER-PROZIRNO, AQUAESTIL
DIMENZIJA: 70x120x155 cm
MATERIJAL: ALUMINIJ SILVER PROFILI
STAKLO: 6MM, KALJENO, PROZIRNO
PROIZVOĐAČ: AQUAESTIL, HRVATSKA
GARANCIJA: 2 GODINE
REZERVNI DIJELOVI: OSIGURANI OD STRANE TVORNICE
ROK IZRADE: 10 RADNIH DANA
RASPOLOŽIVO U ROKU OD: 10-14 RADNIH DANA

PARAVAN ZA KADU BETA III-70, SILVER-PROZIRNO | AQUAESTIL

Beta III je paravan za pravokutnu kadu koji nudi najveću zaštitu od prskanja vode. Sastoji se od jedne fiksne stijene za kraću stranicu kade na koju je okomito vezana dodatna fiksna stijena sa krilom koje se u potpunosti može preklopiti u oba smjera.

Dimenzija | 70×120 cm
Visina | 155 cm
Nazivna mjera |68 – 70 x 116 cm
Orijentacija | Univerzalna
Vrsta stakla | Prozirno
Boja profila | Srebrna
Materijal | Aluminij / Kaljeno staklo 6 mm
Dodaci | Nanos protiv kamenca bez nadoplate
IZRADA PO MJERI MOGUĆA

U slučaju specifičnih zahtjeva kontaktirajte nas na sljedeći mail: webshop@opremazakupaonice.com

Staklena površina tretirana  je nanosom protiv kamenca koji uvelike olakšava svakodnevno čišćenje i održavanje paravana.
Nano tehnologija sastoji se u nanošenju nanočestica s komponentama koje se čvrsto vežu na staklenu površinu i odbijaju druge komponente poput vode, različitih ulja, prljavštine, insekata i ostataka kamenca. Također štite od nepopravljive staklene korozije.
Nakon tretmana, staklo je postojano na trenje, a svoje djelovanje čestice na površini zadržavaju dulje vrijeme bez potrebe za ponovnim tretmanom. Impregniranje staklenih površina preporučujemo svakih 6-12 mj Nano premazom za tuš kabine.

Profili paravana su izrađeni od aluminija, eloksirani u srebrnu boju. Eloksiranje je proces površinske zaštite specifičan za aluminij. Ovim procesom aluminij dobiva karakterističnu metaliziranu boju i trajnu zaštitu od korozije što je izuzetno važno u vlažnim uvjetima kao što je kupaonica.

S obzirom na visoku kvalitetu samog materijala, smanjena je potreba za održavanjem te se ono svodi na redovitu upotrebu klasičnih kemijski neabrazivnih sredstava za čišćenje metalnih i staklenih dijelova u kupaonici.  Preporučujemo upotrebu sredstva za čišćenje Aquaclean acryl+glass

OPĆENITO O AQUAESTIL TUŠ KABINAMA/PARAVANIMA

Aquaestil paravani za kade i tuš kade savršen su spoj kvalitetnih materijala, vrhunske izrade i funkcionalnosti, a vrlo širok asortiman linija i opcija koje Aquaestil nudi garancija su kako ćete pronaći idealan izbor za svoju kupaonicu.
Aquaestil paravani izrađeni su od 6 / 8 mm kaljenog stakla koje je dovoljno lako za jednostavnu manipulaciju, ali i dovoljno čvrsto za najvišu razinu sigurnosti. Kod većine modela ponuđena je opcija prozirnog ili reljefnog, odnosno satiniranog stakla koje će osim onih funkcionalnih, zasigurno zadovoljiti i najviše estetske kriterije.
Profili osiguravaju čvrstu konstrukciju paravana i njegovo pričvršćivanje, a iznimna je pažnja posvećena njihovoj kvaliteti i dizajnu koji prati moderni koncept kupaonskog uređenja. Profili su kod većine paravana dostupni u bijeloj ili srebrnoj izvedbi.
Specijalni nano premaz koji uspješno sprečava nakupljanje kamenca standardno se nanosi na većinu paravana. Paravane je moguće izraditi i po mjeri kako bi se prilagodili specifičnim kupaonskim konfiguracijama.

Težina 75 kg
Dimenzije 70 × 120 × 155 cm

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “PARAVAN ZA KADU BETA III-70, SILVER-PROZIRNO | AQUAESTIL”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *