+ 385 1 3340 501
kristina@kms-prom.hr
NANO PREMAZ ZA TUŠ KABINU | PROTIV KAMENCA
Nano premaz protiv kamenca

NANO PREMAZ ZA TUŠ KABINU | PROTIV KAMENCA

kn169.00

PROFESIONALNA NANO ZAŠTITA ZA TUŠ KABINE I OSTALE GLATKE POVRŠINE (STAKLO&KERAMIKA) Može se koristiti i na plastičnim, akrilnim i drugim površinama. Sigurno štiti od vode i drugih zaprljanja te daje površini efekt samočišćenja.
Nano premaz sadrži materijale proizvedene  najnovijom  inovativnom  NANO tehnologijom te daje vrhunsku nano zaštitu tretiranim glatkim površinama u trajanju minimalno 6-12 mjeseci (pravilnim održavanjem).
Biser-off reakcija  vodenih i masnih tekućina u dodiru sa površinom, osim što većina tekućine sama sklizne sa površine, omogućuje i lakše čišćenje i održavanje.
TEŽINA: 0.10 kg
ROK ISPORUKE: RASPOLOŽIVO! 3-5 radnih dana; KOLIČINE OGRANIČENE

NANO PREMAZ ZA TUŠ KABINU | PROTIV KAMENCA

  • Pakiranje: 100 ml  Razrjeđivanje: ne razređuje se
  • Utrošak: cca. 10-25 ml po m²
  • Aplikacija / sušenje: najmanje  cca. 30 minuta po mogućnosti 24 sata
  • Temperatura skladištenja: 5 ° C do +25 ° C, čuvati na mjestu zaštićenom od direktnog izvora topline, sunca ili mraza.
  • Čuvati zatvoreno u izvornom pakiranju
  • Nove površine trebaju biti čiste i suhe.

VAŽNO:

Ne dirajte površinu prstima prije nanošenja premaza jer će to utjecati na kvalitetu i dugotrajnoost nano zaštite.

Ne koristiti na osjetljivim poroznim materijalima poput mramora i drugog  prirodnog kamenja, bez pre-testiranje površine na manjem uzorku.

Ne miješati ili koristiti zajedno sa sredstvima koja sadrže klor jer mogu nastati štetne pare. Ako dođe u kontakt s očima, isperite vodom i obratite se liječniku ako je to potrebno.

PRIMJENA:

Preporučujemo  korištenje zaštitnih rukavica prilikom nanošenja premaza. Postupak obavezno  vršiti u ventiliranim prostorima. Svi  premazi koji sadrže alkohol mogu dovesti do isušivanja kože prilikom nanošenja ili tijekom dužeg boravka i nanošenja premaza u neventiliranom zatvorenom prostoru može uzrokovati vrtoglavicu.

Staklo tuš kabine mora biti posve suho i čisto prije nanošenja nano premaza. Ulijte premaz na netkanu krpu (preporučujemo upotrebu tzv. čarobne krpe) i primijenite izravno na površinu. Nanesite preko cijele površine kružnim pokretima . Nakon 60 minuta (što je vanjska temperature viša sušenje je brže) koristeći krpicu koja se ne cufa opet kružnim pokretima ispolirajte površinu.

Premaz se aktivira toplinom dobivenom trenjem poliranja. Bolje ispolirano-bolji učinak.

Ne koristite previše Nano  tekućine, jer što je deblji sloj na staklu, teže će se ispolirati i neće biti dobar učinak.

Stvrdnjavanje / sušenje – treba  biti najmanje  60 minuta, ovisno o vlažnosti zraka. Neke vrste  površina mogu zahtijevati duži period. Ne dirajte površinu za to vrijeme i nemojte dopustiti kontakt s vodom.

Ako je vlažnost zraka veća, preporučamo produljenje sušenja (do nekoliko sati “Easy-to-Clean” i pearling učinak pojavljuje cca. 30-60 minuta nakon primjene.)

Zaštićene površine  održavati blagim sredstvima i ne ribati jakim abrazivnim krpama kao bi premaz duže trajao. Čišćenje je lakše i redovitim čišćenjem dovoljno je površinu čistiti krpom i vodom

Težina 0.10 kg
Dimenzije 5 × 5 × 15 cm

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “NANO PREMAZ ZA TUŠ KABINU | PROTIV KAMENCA”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *