+ 385 1 3340 501
kristina@kms-prom.hr
FLORA SET 600X460MM KUPAONSKI NAMJEŠTAJ | AQUAESTIL
namještaj za kupaonicu Floranamještaj za kupaonicu Floraogledaloled svjetiljkaBoja-crna sjajboja bijela

FLORA SET 600X460MM KUPAONSKI NAMJEŠTAJ | AQUAESTIL

kn3,568.00

NAZIV PROIZVODA: FLORA SET 600x460MM KUPAONSKI NAMJEŠTAJ (baza, umivaonik, ogledalo s rasvjetom, polica)
KATALOŠKA OZNAKA: FLORA60KOMPOZICIJA
PROIZVOĐAČ: AQUAESTIL, HRVATSKA
BOJA: BIJELA, SJAJ
ROK IZRADE: 10-14 RADNIH DANA

FLORA SET 600x460MM  | AQUAESTIL  FANTASTIČNO RJEŠENJE ZA UŽE  KUPAONSKE, WC PROSTORE GDJE JE SVAKI CENTIMETAR BITAN!

Osnovna konstrukcija: oplemenjena iverica s rubovima kantiranim ABS trakom u istom efektu
Fronte vrata i ladica: oplemenjena iverica s rubovima kantiranim ABS trakom
Vodilice za ladice: djelomična izvlaka sa sistemom za zatvaranje i ublaživačem (Soft close)
Okov vrata: metalne zakretne spojnice sa mehanizmom za meko zatvaranje
Ručke: eloksirani aluminij
Ogledalo: predviđeno za vlažne prostore
Umivaonik: Syman, mineralni mramor

Općenito preporučujemo da se kupaonica nakon upotrebe prozrači, a namještaj prebriše od vlage i vode koja se prelila sa umivaonika na ormariće i ogledalo. Materijal namještaja je vlagootporan, ali ne i vodootporan pa dugotrajna izloženost velikoj vlazi i vodi može prouzročiti napuhavanje drveta po rubovima i koroziju ogledala. Iz navedenog slijedi da se napuhavanje namještaja može pojaviti samo usljed neadekvatnog održavanja što ne podliježe jamstvu.

Održavanje umivaonika
Umivaonici su izrađeni od lijevanog mramora koji se čisti tekućim deterđentima, vodom i krpom, bez upotrebe abrazivnih sredstava ili grubih krpa/spužvi. Za skidanje kamenca preporučujemo alkoholni ocat ili sredstva namijenjena čišćenju kamenca. Ukoliko umivaonik upotrebom izgubi površinski sjaj moguće ga je vratiti poliranjem pastom za poliranje bez voska ili silikona.

Održavanje drvenih dijelova
Drveni dijelovi namještaja čiste se vlažnom krpom i tekućim sredstvima za čišćenje, bez upotrebe abrazivnih sredstava ili grubih krpa/spužvi. Preporučujemo upotrebu sredstva za aktivnu zaštitu i održavanje kupaonskog namještaja Quando Aquaclean. Za čišćenje nemojte nikako upotrebljavati organska otapala i razrjeđivače, jaka dezinfekcijska sredstva, koncentrirane kiseline, vodikov peroksid, nitro lak, univerzalna ljepila. Proizvod je namijenjen upotrebi u zatvorenim prozračivanim prostorijama na temperaturama 17-24°C i 45-70% relativne vlage. S obzirom da je materijal namještaja vlagootporan (a ne vodootporan) ne smije biti izložen izlijevanju vode.

Ogledala
Ogledala se čiste tekućim neabrazivnim sredstvima namijenjenim za čišćenje stakla i mekom krpom. Preporučujemo upotrebu sredstva za čišćenje Aquaclean acryl+glass. Za postizanje dodatnog sjaja ogledala možete umjesto meke krpe koristiti novinski papir. Da biste spriječili koroziju ogledala nakon kupanja/tuširanja obavezno prozračite prostoriju a ogledalo obrišite kako bi uklonili vodu/vlagu s površine ogledala. Ogledalo je namijenjeno upotrebi u zatvorenim prozračivanim prostorijama s temperaturom 17-24°C i relativnom vlagom 45-70%.

Napomena:
Kompoziciju je moguće napraviti u bijeloj i crnoj boji visoki sjaj. Cijena je ista. Prilikom narudžbe potrebno specificirati boju kompozicije.

 

 

Dimenzije 60 × 46 × 40 cm

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “FLORA SET 600X460MM KUPAONSKI NAMJEŠTAJ | AQUAESTIL”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *