+ 385 1 3340 501
kristina@kms-prom.hr
JANA BAZA+LVB 800X400MM | AQUAESTIL
boja bijela

JANA BAZA+LVB 800X400MM | AQUAESTIL

kn2,895.00

NAZIV PROIZVODA: JANA BAZA+LVB 800x400MM (baza, umivaonik)
KATALOŠKA OZNAKA: JANA80BAZA
PROIZVOĐAČ: AQUAESTIL, HRVATSKA
MATERIJAL: MEDIJAPAN+AKRILNA FOLIJA
ROK IZRADE: 10-14 RADNIH DANA

JANA BAZA+LVB 800x400MM  | AQUAESTIL  FANTASTIČNO RJEŠENJE ZA SUPER MALE KUPAONSKE, WC PROSTORE!

Osnovna konstrukcija: MDF presvučen folijom i iverica s rubovima kantiranim ABS trakom u istom efektu, 2 ladice
Fronte vrata i ladica: MDF presvučen folijom
Vodilice za ladice: djelomična izvlaka sa sistemom za zatvaranje i ublaživačem (Soft close)
Okov vrata: metalne zakretne spojnice
Umivaonik: Syman, mineralni mramor

Općenito preporučujemo da se kupaonica nakon upotrebe prozrači, a namještaj prebriše od vlage i vode koja se prelila sa umivaonika na ormariće i ogledalo. Materijal namještaja je vlagootporan, ali ne i vodootporan pa dugotrajna izloženost velikoj vlazi i vodi može prouzročiti napuhavanje drveta po rubovima i koroziju ogledala. Iz navedenog slijedi da se napuhavanje namještaja može pojaviti samo usljed neadekvatnog održavanja što ne podliježe jamstvu.

Održavanje umivaonika
Umivaonici su izrađeni od lijevanog mramora koji se čisti tekućim deterđentima, vodom i krpom, bez upotrebe abrazivnih sredstava ili grubih krpa/spužvi. Za skidanje kamenca preporučujemo alkoholni ocat ili sredstva namijenjena čišćenju kamenca. Ukoliko umivaonik upotrebom izgubi površinski sjaj moguće ga je vratiti poliranjem pastom za poliranje bez voska ili silikona.

Održavanje drvenih dijelova
Drveni dijelovi namještaja čiste se vlažnom krpom i tekućim sredstvima za čišćenje, bez upotrebe abrazivnih sredstava ili grubih krpa/spužvi. Preporučujemo upotrebu sredstva za aktivnu zaštitu i održavanje kupaonskog namještaja Quando Aquaclean. Za čišćenje nemojte nikako upotrebljavati organska otapala i razrjeđivače, jaka dezinfekcijska sredstva, koncentrirane kiseline, vodikov peroksid, nitro lak, univerzalna ljepila. Proizvod je namijenjen upotrebi u zatvorenim prozračivanim prostorijama na temperaturama 17-24°C i 45-70% relativne vlage. S obzirom da je materijal namještaja vlagootporan (a ne vodootporan) ne smije biti izložen izlijevanju vode.

BOJE:
Bazu je moguće napraviti u bijeloj boji visoki sjaj i white bodega (uzorak svjetlog drva). Cijena je ista. Prilikom narudžbe potrebno specificirati boju baze.

Dimenzije 80 × 40 × 52 cm

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “JANA BAZA+LVB 800X400MM | AQUAESTIL”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *