+ 385 1 3340 501
prodaja@kms-prom.hr
BAULOOP PIPA ZA BIDE 23338000 | GROHE
Grohe Bauloop pipa za bide

BAULOOP PIPA ZA BIDE 23338000 | GROHE

Kn549.99

NAZIV PROIZVODA: BAULOOP jednoručna miješalica za bide 1/2″
KATALOŠKA OZNAKA: 23338000
PROIZVOĐAČ: GROHE | NJEMAČKA
TEŽINA: 2.10 KG
ROK ISPORUKE: 7 RADNIH DANA

BAULOOP PIPA ZA BIDE 23338000 | GROHE

Instalacija na 1 otvor
Metalna ručica
GROHE Longlife 28 mm keramička kartuša
GROHE StarLight visokosjajni krom
GROHE EcoJoy mousseur 5.7 l/min
Brzi instalacijski sustav s kuglastim zglobom
Odljevni set, skočni 1 1/4″
Fleksibilne spojne cijevi

ZAŠTO KUPITI GROHE SLAVINU?

Kartuša se nalazi u srcu svake slavine i predstavlja remekdjelo suvremene tehnologije. GROHE je jedan od samo nekoliko proizvođača na svijetu koje sve kartuše za svoje slavine proizvodi interno, čime je ova kompanija stekla reputaciju međunarodnog lidera u inovacijama.

KARAKTERISTIKE GROHE KARTUŠA

GROHE visokotehnološke kartuše imaju posebnu karakteristiku koju nema nijedna druga kartuša na tržištu: nude neusporedivo GROHE SilkMove® iskustvo pokretanja svilenkastom ručkom te precizno namještanje protoka vode i temperature.
Ova jedinstvena opcija za korisnike rezultat je interakcije između više od deset komponenti svake kartuše. Najvažniji elementi su dva diska, načinjena od keramičke legure testirane svemirskom tehnologijom, koji klize jedan preko drugog s velikom preciznošću. Posebna maziva s teflonskom tehnologijom primjenjuju se na njihove zrcalno glatke površine tijekom proizvodnje. Mikro pore u keramičkoj leguri služe kao spremnik maziva kako bi diskovi zadržati svoju glatkoću tijekom životnog vijeka slavine.

Operativna ručka spojena je na keramičke diskove pomoću krutog spojnog elementa koji njezino kretanje prenosi na vodilicu. Podizanje ručke otvara put vodi, dok nagibni pokret mijenja količine tople i hladne vode.

Čak i nakon mnogo godina korištenja, upotreba ostaje moguća bez ikakvog napora – to je velika prednost kojom se GROHE slavine izdvajaju od ostalih.

Težina 2.10 kg
Dimenzije 12 × 12.7 cm

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “BAULOOP PIPA ZA BIDE 23338000 | GROHE”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *