+ 385 1 3340 501
kristina@kms-prom.hr
ANA KOMPOZICIJA II 80+30 cm | AQUAESTIL
ana kompozicija2ana baza 80ana baza detaljana ogledalo detaljana kompozicijaII aquaestilana kompozicijaII aquaestilana kolona 35x180ana ogledalo

ANA KOMPOZICIJA II 80+30 cm | AQUAESTIL

kn4,342.00

NAZIV PROIZVODA: ANA KOMPOZICIJA II 80+30cm | AQUAESTIL
KATALOŠKA OZNAKA: ANA80KOMPOZICIJA II
PROIZVOĐAČ: AQUAESTIL, HRVATSKA
BOJA: BIJELA SJAJ
ROK IZRADE: 14-20 RADNIH DANA

ANA KOMPOZICIJA II 80+30 cm | AQUAESTIL

ANA kompoziciju II 80+30 cm čine sljedeće komponente:

  • Baza ANA 80 s umivaonikom, 2 vrata
  • Ogledalo ANA 80 s etažerom, lampicom i prekidačem
  • Kolona ANA 30×180, 2 vrata

 

Osnovna konstrukcija: oplemenjena iverica s rubovima kantiranim ABS trakom
Fronte vrata i ladica: oplemenjena iverica s rubovima kantiranim ABS trakom
Okov vrata: metalne zaokretne sponice
Ručke: PVC, eloksirani aluminij
Ogledalo: predviđeno za vlažne prostore
Umivaonik: Syman, mineralni mramor

Općenito preporučujemo da se kupaonica nakon upotrebe prozrači, a namještaj prebriše od vlage i vode koja se prelila sa umivaonika na ormariće i ogledalo. Materijal namještaja je vlagootporan, ali ne i vodootporan pa dugotrajna izloženost velikoj vlazi i vodi može prouzročiti napuhavanje drveta po rubovima i koroziju ogledala. Iz navedenog slijedi da se napuhavanje namještaja može pojaviti samo usljed neadekvatnog održavanja što ne podliježe jamstvu.

Održavanje umivaonika
Umivaonici su izrađeni od lijevanog mramora koji se čisti tekućim deterđentima, vodom i krpom, bez upotrebe abrazivnih sredstava ili grubih krpa/spužvi. Za skidanje kamenca preporučujemo alkoholni ocat ili sredstva namijenjena čišćenju kamenca. Ukoliko umivaonik upotrebom izgubi površinski sjaj moguće ga je vratiti poliranjem pastom za poliranje bez voska ili silikona.

Održavanje drvenih dijelova
Drveni dijelovi namještaja čiste se vlažnom krpom i tekućim sredstvima za čišćenje, bez upotrebe abrazivnih sredstava ili grubih krpa/spužvi. Preporučujemo upotrebu sredstva za aktivnu zaštitu i održavanje kupaonskog namještaja Quando Aquaclean. Za čišćenje nemojte nikako upotrebljavati organska otapala i razrjeđivače, jaka dezinfekcijska sredstva, koncentrirane kiseline, vodikov peroksid, nitro lak, univerzalna ljepila. Proizvod je namijenjen upotrebi u zatvorenim prozračivanim prostorijama na temperaturama 17-24°C i 45-70% relativne vlage. S obzirom da je materijal namještaja vlagootporan (a ne vodootporan) ne smije biti izložen izlijevanju vode.

Ogledala
Ogledala se čiste tekućim neabrazivnim sredstvima namijenjenim za čišćenje stakla i mekom krpom. Preporučujemo upotrebu sredstva za čišćenje Aquaclean acryl+glass. Za postizanje dodatnog sjaja ogledala možete umjesto meke krpe koristiti novinski papir. Da biste spriječili koroziju ogledala nakon kupanja/tuširanja obavezno prozračite prostoriju a ogledalo obrišite kako bi uklonili vodu/vlagu s površine ogledala. Ogledalo je namijenjeno upotrebi u zatvorenim prozračivanim prostorijama s temperaturom 17-24°C i relativnom vlagom 45-70%.

Napomena:
Kompozicija ANA dostupna je samo u bijeloj sjajnoj boji.

 

Težina 80 kg
Dimenzije 110 cm

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “ANA KOMPOZICIJA II 80+30 cm | AQUAESTIL”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *