+ 385 1 3340 501
kristina@kms-prom.hr
O nama

Obavijest o isporukama za vrijeme blagdana: Za sve narudžbe zaprimljene s  danom 23.12. 2019. pa sve do 07.01.2020.  isporuke proizvoda kreću od 15.01.2020. nadalje ovisno o tipu proizvoda.

Dobrodošli u KMS čaroban svijet kupaonica-onLINE klikom na opremazakupaonice.com

Želite li opremiti kupaonicu kvalitetno, maštovito i sa stilom, na pravim ste stranicama! Već više od 20 godina KMS-PROM inspirira kupce i posjetitelje maštovitim i kreativnim kupaonicama. Našu cjelovitu ponudu možete vidjeti na stranici www.kms-prom.hr

KAKO TO MI ZAMIŠLJAMO? NAŠA VIZIJA KUPAONICE

Uvijek želimo da nam u našem domu bude bezgranično udobno, zbog čega i granice u našem stambenom prostoru nestaju. Najprije su se stopile kuhinja i blagavaonica, a sada se sve više pokušava  i kupaonicu integrirati  u stambeni prostor i individualno je oblikovati.  Moderna kupaonica već se dugo ne skriva u nekoj maloj prostoriji našeg stana ili kuće. Već dugo ne služi samo za dnevnu higijenu našeg tijela. U kupaonici ne želimo više samo oprati zube ili se istuširati, već se opustiti i odmoriti.

Također, u oblikovanju kupaonice želimo pokazati svoju individualnost. Taj je trend vidljiv već nekoliko godina. Novim oblicima, hrabrim konceptima prostora te plemenitim materijalima kupaonica postaje mjesto odmora i time stvara potpuno nov osjećaj.

Probuditi duh života. To je vidljivo na sanitarijama u svim mogućim oblicima, materijalima i bojama za umivaonike, tuševe i kade. Tržište je reagiralo na ovaj trend i pokazuje puno kreativnosti kada je riječ o ugradnji udobnih oaza za opuštanje. Pritom prirodni materijali poput kamena i drva imaju važnu ulogu jer daju dodatan šarm čitavoj priči. Današnji tuševi imaju novu vrstu glava kojima ljubitelji vode postižu raspon od masažnog vodenog mlaza do učinka kiše. Uz to je važna igra svjetla i boje tuš kabine. Razni oblici djeluju pozitivno na dušu i tijelo: crveno svjetlo pruža opuštajući večernji tuš, plavo osvjetljenje ujutro budi naš životni duh. I opći svjetlosni dizajn kupaonice treba unijeti mir i odmor u tu prostoriju. Indirektnim svjetlom koje ne zasljepljuje i toplim svjetlosnim tonom preko kade i tuša postiže se dojam zaštićenosti.

Materijali ugrađeni sa smislom, do najsitnijeg detalja, imaju dobar učinak. Površine od drva ili kamena, tekstil od pamuka ili lana i svijeće sa slatkastim mirisom signaliziraju našem umu: OVDJE SE OSJEĆAM DOBRO, OVDJE FINO MIRIŠE, OVDJE SE MOGU OPUSTITI… UŽITAK KUPANJA – OVO JE MOJA KUPAONICA.

Taj osjećaj želimo iskreirati zajedno s vama. Možemo vam ponuditi puno lijepih i kvalitetnih proizvoda koje uživo možete vidjeti u našem prodajnom salonu.

A za sve vas koji preferirate kupnju iz naslonjača…od sada nas možete pronaći ONLINE na stranici www.opremazakupaonice.com – Bez obzira gdje se nalazite, KMS-PROM je s vama 24 sata na dan, 365 dana u godini – na vašem računalu, tabletu ili mobitelu. Proces kupnje je toliko jednostavan da ne može biti jednostavniji, bez dodatnih registracija, dovoljno je željeni proizvod staviti u košaricu, odabrati način plaćanja i opciju dostave… i to je to!

Webshop se puni na dnevnoj bazi novim proizvodima, ukoliko na stranici www.kms-prom.hr pronađete proizvod koji želite kupiti, a nema ga dostupnog u webshopu na opremazakupaonice.com, slobodno kontaktirajte našu korisničku službu koja je tu za vas od 9:00-18:00 na kontakt e-mailu webshop@opremazakupaonice.com 

Najbolje cijene — najbolja ponuda. Krenite u online shopping odmah i ostvarite dodatne popuste odabirom opcije plaćanja uplata na transakcijski račun.

Dopustite nam da Vas iznenadimo!
DOBRO DOŠLI!
Vaš KMS-PROM Webshop: opremazakupaonice.com