+ 385 1 3340 501
kristina@kms-prom.hr
APARTMAN-OPREMI POVOLJNO ZA TURISTIČKU SEZONU!

APARTMAN-OPREMI POVOLJNO ZA TURISTIČKU SEZONU!

POSEBNA PONUDA ZA IZNAJMLJIVAČE APARTMANA!

Opremite apartman uz povoljne cijene  – kontaktirajte nas i saznajte kako. Podignite kvalitetu smještaja i osigurajte zadovoljne goste koji će se uvijek rado vraćati te davati preporuke i odlične recenzije.

Turizam u Hrvatskoj svake godine bilježi rast – Iz godine u godinu u Hrvatsku dolazi sve više turista iz cijeloga svijeta.  To bi definitivno trebao biti poticaj svim iznajmljivačima smještaja, vlasnicima apartmana, apart- hotela da konstantno rade na unapređenju svoje ponude kao bi iz godine u godinu privlačili kvalitetne goste te popunjavali svoje smještajne kapacitete na što duži rok bez ikakvih problema.

Prošla su vremena kad smo gostu mogli ponuditi samo sobu i more. Obično su te sobe bile takve da bi gost jedva dočekao izlazak iz nje van. O kupaonicama da i ne pričamo… Danas sve više iznajmljivači postaju svjesniji činjenice da gost pored mora traži i lijepo uređen i “skockan” apartman u kojem će se osjećati posebno, ugodno i opušteno. I o kojem će maštati još dugo, dugo nakon odlaska s mora i povratka svome domu.

Mi vam možemo pomoći savjetom kako opremiti kupaonicu apartmana kvalitetno, maštovito i sa stilom, pomoći vam pri odabiru pločica ovisno o namjeni – za dnevni boravak, balkon, terasu, vanjsko opločenje ili opločenje bazena.  U našoj ponudi pronaći ćete pločice raznih debljina, struktura i dimenzija, od 6mm u XXL  velikim formatima do 1200x2400mm pa sve do 20mm debljine za vanjska opločenja, posebno prikladne za opločenje područja oko bazena (vodoneupojne, Extra protuklizne), za opločenje parkinga, garažnih prostora ili kao varijanta postave na nosače za produženu terasu što je posebno interesantno  ugostiteljskim objektima koji preko zime žele “pospremiti” svoju terasu i/ili prebaciti je na neku drugu lokaciju. Možemo pomoći savjetom kakvu sanitariju odabrati da bude praktična za svakodnevno održavanje, kojim detaljima učiniti kupaonicu posebnom.

Za ostvarenje dodatnog popusta pored standardnog od 10%, potrebno je dostaviti nam rješenje o kategorizaciji apartmana i tlocrt apartmana koji želite opremiti, po primitku  šaljemo vam  KUPON ZA DODATAN POPUST za kupnju u webshopu. 

Dostava je moguća na području cijele Hrvatske. Cijena dostave ovisi o raznim parametrima, da li se proizvod šalje paketno, paletno ili se radi o proizvodu većeg volumena. Slobodno nas kontaktirajte, u slučaju bilo kakvih pitanja, rado ćemo s vama popričati i sukladno vašim potrebama, napraviti odličnu ponudu. Tu smo za vas!

 

 

 

 

 

, ,

There are no reviews yet.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *